Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.39 secunde)
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Prioritatea zero pentru a facilita transportul de marfuri din Ucraina e cresterea capacitatii. Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat Ministerul Transporturilor, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Jurnalul National informeaza: ... - Jurnalul National: Cum de ati ajuns sa iesiti de pe scena politica? - Ion Solcanu: Frictiunile s-au accentuat in 2007 si au evoluat pana in 2008, momentul demisiei.
Jurnalul National: ... ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Concret, desi Gazeta Sporturilor este gata sa preia ziarul pe care el l-a pastorit ani de zile, Jurnalul National, ceea ce ar putea aduce trecerea lui in plan secund sau chiar pe linie moarta, Tuca a primit o oferta consistenta chiar de la otevistul Dan Diaconescu.
Marius Tuca (Jurnalul National) : Cum e dragostea Inspira zborul fluturilor, Nu bate din picior, Distileaza lumina Care creste in tine, Las-o sa te invaluie Sa te cuprinda, Impacati-va Una cu cealalta, Adoptati-va, Por cu por, Imbratisati-va Pana la identificarea Contururilor, A echilibrelor A vibratiilor, Asa e dragostea.
Jurnalul National publica un grupaj intitulat "Apocalipsa dupa Traian. ... Grupajul din Jurnalul National din 7 mai 2010 , pe aceasta tema, cuprinde 6 articole.
El a povestit, intr-un interviu acordat Observatorului Cultural, ca, interesat fiind de viata politica, a inceput sa scrie editoriale politice, mai intai la Jurnalul National, iar apoi la Evenimentul Zilei. ... Dupa cativa ani, Jurnalul National a devenit nefrecventabil si am plecat la Evenimentul zilei.
Dan Constantin (foto) publica in Jurnalul National articolul "Basescu, ocolit de WikyLeaks", pe care il puteti citi in continuare.
Totusi, a spus el la TVR, mai are inca ceva de spus in privinta alegerilor din partid, si s-a autoinvitat sa isi spuna parerea, dar "nu pe grupuri, ci cu toti sefii de organizatii de fata". informeaza Jurnalul National.
Jurnalul National informeaza: ... Pentru Jurnalul National, profesorul de stiinte politice Radu Alexandru a explicat in acelasi fel regimul unei aliante politice.
Sondajele, motivul atacurilor furibunde Jurnalul National a facut publice datele unui sondaj efectuat de CURS pentru refendumul din 29 iulie. ... Momentul in care Jurnalul National a publicat sondajul si iesirile lui Traian Basesu, intr-un atac furibund, coincid.
Jurnalul National : Adevarata fata a lui Traian Basescu Luni, 23 iulie, Jurnalul National apare impreuna cu volumul "Adevarata fata a lui Traian Basescu".
Jurnalul National: ... Pentru aceasta onoranta distinctie primita pentru popularizarea culturii ruse in tara noastra, Jurnalul National il declara "Omul Zilei" pe directorul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru.
Jurnalul National : Hollande si Nastase, vorbitori la Sorbona (Autor : Dan Constantin) Presedintele Frantei, dl Francois Hollande, a avut o intalnire cu Excelenta Sa, dl Victor Ponta, primul- ministru al Romaniei, joi, 21 februarie, ora 12:00, precizeaza Palatul Elysee.
Jurnalul National: ... Jurnalul National ii ureaza La multi ani! Am ajuns la o varsta la care amintirile se distileaza si raman cele care conteaza cel mai mult, cele despre momentele care mi-au schimbat viata, intr-o directie sau alta.
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
Jurnalul National publica un articol cu titlul "Castiguri obscene la Fondul Proprietatea", pe care il puteti citi in continuare.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre originea ideii de a tipari colectia "Biblioteca pentru toti", editata de Jurnalul National impreuna cu Editura Litera.
Nu e cazul sa fac inventarul in presa scrisa, unde singura voce critica ramane Jurnalul National. Restul sunt portocalii, iar Gandul pe hartie se pregateste sa dea coltul.
google-analytics.com